top of page

Хотів стати завойовником, а стане добривом для українських чорноземів

Черговий орк, що прийшов на українську землю, напоровся на вогонь штурмовиків 128 бригади й залишиться в ній назавжди. Хотів стати завойовником, а стане добривом для наших чорноземів.


Ось дані загиблого:

Трошин Игорь Сергеевич, 12 червня 1998 року народження, закінчив Московское высшее общее войсковое командное училище. 24 липня 2021 року, рівно за сім місяців до вторгнення Росії в Україну, отримав військове звання лейтенант. Служив командиром взводу військової частини 65384.


Військова частина № 65384 – це 291-й гвардійський мотострілковий орденів Александра Невського та Суворова полк — тактичне формування Сухопутних війск росфедерації.


Входить до складу 42-ї гвардійської мотострілкової дивізії Южного воєнного округу, пункт постійної дислокації — пос. Борзой (Чеченська республіка).


Загибель Трошина – ще один доказ того, що через військові провали та величезні втрати особового складу в Україні Росія відправляє на війну молодих випускників військових училищ, які не мають досвіду служби в армійських підрозділах.




0 коментарів

Comments


bottom of page